Relax Line
Image default
Reizen

Veilig op vakantie tijdens Corona? Reis met de camper

Reizen met de camper is tijdens de coronatijd een veilige en zekere manier van vakantievieren. Je hoeft niet perse heel ver weg, maar het kan natuurlijk wel. Het is bovendien ook een zeer comfortabele manier van reizen. Je bent omgeven door alle benodigde camper spullen, slaapt in een eigen bed en kunt intussen gaan en staan waar je maar wilt. Bezoek je graag steden of ga je liever de natuur in, met de camper reis je in je eigen omgeving, ook wanneer je liever op een gezellige camping staat en een regelmatig leven leidt.

Veiligheid staat voorop

Het reizen met een camper kent veel vrijheden en daaraan gekoppeld veel camper spullen die je veiligheid garanderen. Zo is er een campersafe, zijn er speciale sloten voor de deuren, kun je een stuurslot aanschaffen, zijn er brand- en gasmelders te installeren en geven raamklemmen, in combinatie met de andere veiligheidsmaatregelen, de zekerheid dat er niet ingebroken kan worden. Het zijn dit soort camper spullenwaaraan je denkt als het gaat om comfort. Want veilig reizen is comfortabel reizen.

Wielklemmen zijn er bijvoorbeeld niet alleen voor anti-diefstal. Het voorkomt hoe dan ook dat de camper wegrolt tijdens afwezigheid en als je het prettig vindt laat je de wielklemmen zitten wanneer je er wel bent. Een huis dat stevig verankerd is voelt prettig, het is een stukje thuis zijn. Er is ruime keus uit een groot assortiment camper spullen waarmee dat thuisgevoel verstevigd wordt.

Ongenode gasten

Door de aanwezigheid van een alarmsysteem bij de camper spullen weet je zeker dat geen marter aan de kabels heeft geknaagd of dat er muizen een nestje gemaakt hebben onder de motorkap waar het zo lekker warm is. Zelfs katten kunnen gevaarlijke situaties creëren. Deze dieren hebben niet veel tijd nodig om schade aan te richten, dus een alarmsysteem dat deze dieren zo snel mogelijk verjaagd komt goed van pas. Een systeem op dat batterijen werkt kan, net als de systemen die op de camperaccu aangesloten moeten worden, onder de motorkap geïnstalleerd worden. Geluid, soms in combinatie met lichtflitsen of ongevaarlijke stroomstoten, doet het werk.

Avontuurlijk comfort

Hygiëne is een onderdeel van veiligheid, maar kan ook avontuurlijk zijn. Met de camper neem je, naast een eigen toilet, ook een eigen douche mee. Je kunt zelfs buiten douchen met behulp van een opvouwbare douchecabine. Koken, afwassen, alles kan buiten, maar ook vanuit de eigen camper. Dagelijkse handelingen kunnen een onderdeel van het avontuur zijn dat reizen met de camper heet. Het is een vakantieadres dat je gewoon meeneemt en waarbij je de geruststellende wetenschap hebt dat er een vertrouwde basis is waar je aan het eind van de dag naar terugkeert. De camper, met alle prettige camper spullen, voorziet in een ontspannen dag- of avondafsluiting.

Onbezorgd op reis

Een gehuurde variant of je eigen camper, het is eenzelfde plek van waaruit je veilig en onbezorgd van een mooie vakantie kunt genieten. Is de inrichting voor elkaar, zijn de handige gebruiksartikelen ingeruimd, is er voldoende rekening gehouden met hygiëne en is er voor maximale veiligheid gezorgd, dan kun je comfortabel de vrijheid ontdekken vanuit je eigen huis. Met de hulp van goed gekozen camper spullen hoeft niets jou meer in de weg te staan.