Relax Line
Image default
Anders

Waarom kiezen steeds meer mensen voor huidverjonging?

Met het ouder worden, vermindert de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine en gaat de huid daardoor aanzienlijk verslappen. Geen leuk vooruitzicht voor velen en de crèmes en zalfjes die hier wonderen beloven, gaan dan ook vlot over de toonbank, al leveren die zelden enig resultaat op. Een laserbehandeling met een laser daarentegen biedt een effectieve huidverjonging die de huid van het gelaat, de huid, de hals en het decolleté terug strakker maakt.

Hoe werkt huidverjonging met een laser?

Deze laserbehandeling maakt gebruik van energiepulsen die diep in de huid doordringen tot in de zogenaamde lederhuid om daar de aanmaak van collageen te stimuleren. De diepe werking zorgt ervoor dat de opperhuid in geen geval beschadigd raakt en dat je dus niet kan zien dat er een behandeling uitgevoerd werd. De huid zal vernieuwen, strakker worden en oneffenheden zullen minder zichtbaar worden.

Hoe lang is het wachten op de eerste zichtbare resultaten?

Gemiddeld genomen, mag je ervan uitgaan dat het 2 tot 3 weken duurt voor je de eerste resultaten ziet. Onmiddellijk na de behandeling zal de huid eventueel gloeien en warm aanvoelen, maar dit is niets om je zorgen over te maken en gaat vanzelf weer over. Op het definitieve resultaat, de strakke en jonge huid, is het een 6-tal weken wachten.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Op de vraag hoeveel behandelingen met de laser er nodig zijn, is geen standaard antwoord te geven. Dit zal afhangen van de te behandelen plaats en de mate waarin de huid verslapt is. Om je een idee te geven, kunnen we stellen dat 6 behandelingen zowat het gemiddelde is dat nodig blijkt. Om het goede resultaat te behouden, doe je er goed aan om regelmatig een onderhoudsbehandeling te laten uitvoeren. Op die manier hoef je niet telkens van een erg slappe huid te herbeginnen en kan je blijvend genieten van de mooie resultaten van de huidverjonging.

Voor wie is huidverjonging met een laser geschikt?

De verminderde aanmaak van collageen begint meestal vanaf de leeftijd van 30 jaar en dit is dan ook de leeftijd waarop de meeste mensen beginnen met de laserbehandelingen. Alle huidtypes, ook de donkere huid, komen in aanmerking en geven dezelfde mooie resultaten in de zin van een strakke, gladde en jonge huid.

Is deze manier van huidverjonging veilig?

Huidverjonging door middel van een laser is volkomen veilig voor alle huidtypes. De behandeling door een ervaren en opgeleid behandelaar in combinatie met een aan alle eisen voldoende toestel zorgen ervoor dat de hele traject perfect veilig kan verlopen en dat jij je daar alvast geen zorgen over hoeft te maken.

Wat zijn de tarieven?

Hoeveel de behandeling met de een laser je uiteindelijk zal kosten hangt af van het aantal te behandelen zones, het aantal behandelingen dat nodig is en de mate waarin de huid al verslapt is. Kies je enkel voor de lippen bijvoorbeeld dan kan dit al vanaf 65,00 euro terwijl je voor het hele gelaat op een 250,00 euro mag rekenen. Tijdens het intakegesprek worden met jou alle mogelijkheden en de bijbehorende prijzen doorgenomen zodat je goed geïnformeerd aan de behandeling kan beginnen.