Relax Line
Image default
Humor

4 dingen die je beslist een keer met je vrienden moet doen

Je leeft maar één keer, dus ga lekker dingen doen die eigenlijk te gek voor woorden zijn. Uiteraard is het leuk om al die avonturen te beleven met je beste vrienden. Wij hebben 4 dingen op een rijtje gezet die jullie moeten hebben meegemaakt!

Op roadtrip met een oud busje

Ga á la Cheryl Morero uit Gooische Vrouwen met je vrienden op roadtrip. Kijk waar je ook zo’n leuk Volkswagenbusje kunt vinden en gaan met die banaan. De bestemming maakt eigenlijk helemaal niet uit, want de reis is het leukst. Je kunt naar het strand rijden, naar de middel of nowhere op het platteland of naar de stad van jullie dromen. Neem een picknickmand mee en een waterpijp met shisha kooltjes en de sterke verhalen komen zo boven tafel.

Een grap uithalen op elkaars bruiloft

Een bruiloft is leuk, maar dat betekent ook pay-back time. Op de grote dag van je beste vriend of vriendin moet je natuurlijk een paar gênante anekdotes vertellen waar je zo lang voor gewaarschuwd hebt. Je kunt allerlei fratsen uithalen bij het bruidspaar thuis. Goudvissen in een bad stoppen, een kamer vol ballonnen of een trap bezaaid met rijst: leef je lekker uit. Vrijwel alles is geoorloofd, maar onthoud wel dat je ook na de bruiloft nog vrienden wilt zijn.

Waterpijp met shisha kooltjes proberen

Uiteraard moet je samen eens met dingen experimenteren. Een waterpijp met shisha kooltjes is daar ideaal voor, want het gebruik is veilig. Het leuke is dat je ook verschillende smaakjes kunt uitproberen. Bekijk wel eerst hoe zo’n waterpijp werkt, want dat kan de eerste keer best ingewikkeld lijken. De volgende keren weet je hoe het werk en kun je sneller een pijpje roken. Gegarandeerd dat jullie één of meerdere leuke en knotsgekke avonden gaan beleven.

Nog een keer jeugdherinneringen ophalen

Wat is er leuker dan nog één keertje het kind uithangen? Dit kan op verschillende manieren. Organiseer nog een keer een game-avond met jullie favoriete spel of ga naar de speeltuin waar jullie vroeger met zijn allen naartoe gingen en ga nog een keer van die glijbaan. Trek je vooral niks aan van de blikken van boze ouders, of neem je kinderen mee als jullie die hebben.

https://shishaquality.nl/waterpijp-kooltjes/