Relax Line
Image default
Anders

Nederlandse kinderen zijn het gelukkigst

Uit onderzoek is gebleken dat Nederlandse kinderen het gelukkigst zijn van alle kinderen in westerse landen. Dit blijkt uit een onderzoek van Unicef. Dit is niet de eerste keer dat Nederlandse kinderen worden uitgeroepen tot de gelukkigste, wij zijn namelijk 5 jaar geleden ook al nummer 1 geweest. In dit onderzoek werd gekeken naar de volgende factoren; rijkdom, gezondheid, veiligheid, onderwijs en woonomgeving.

Het blijkt dus dat Nederlandse kinderen het minst vaak overgewicht hebben. Ook blijkt dat ze goed ontbijten en drinken heel weinig alcohol. Voor ouders die graag een kind willen is het natuurlijk super om dit te horen.

Unicef

Heel veel mensen hebben er als een over gehoord; Unicef. Maar wat is het nu eigenlijk? Unicef is een organisatie die elk jaar miljoenen kinderen helpt. Ze bieden bij een humanitaire ramp levensreddende noodhulp. Ze helpen op 3 verschillende factoren; onderwijs, vaccinaties en voeding. Onderwijs is natuurlijk wat ieder kind wil. Het zorgt voor de ontwikkeling van het kind! Een kind dat goed onderwijs krijgt, krijgt kansen voor in de toekomst! Corona is een wereldwijd probleem. Unicef zorgt er voor dat kleine kinderen in arme landen ook een vaccinatie kunnen krijgen zodat ze hieraan niet kunnen overlijden. In ontwikkelingslanden is een groot tekort aan voedsel. Het blijkt dus dat 149 miljoen kinderen chronisch ondervoed zijn! Unicef wil dit tegen gaan en doet dus fantastisch werk!

Trampoline kopen

Het is een droom voor elk klein kind; een van de vele trampolines kopen. Ze kunnen er uren op spelen en zorgen voor een hele hoop plezier. Alleen is het natuurlijk wel een voorwerp dat ervoor kan zorgen dat er ongelukken gebeuren. Wanneer je trampolines kopen gaat, is het dus noodzakelijk dat je goed uitzoekt welke trampoline het veiligste is voor uw kind/kinderen. Er zijn in ieder geval een hele hoop te vinden op het internet!

https://www.trampoline.nl/nl/trampolines