Relax Line
Image default
Auto

Als fabrikant van premium auto’s voor de wereldwijde verkoop zet MINI zich in voor sociale diversit

MINI FOCUST IN DE TOEKOMST OP DUURZAAMHEID, DIVERSITEIT, INNOVATIE, WINSTGEVENDHEID EN OPTIMISME.

MINI neemt ook zijn sociale verantwoordelijkheid. De auto van toen is een ideale auto geworden voor een diverse gemeenschap. MINI rijders zijn individualisten en tegelijkertijd onderdeel van een grote groep die diversiteit ziet als een verrijking. Het team dat MINI modellen ontwikkelt, produceert en verkoopt is net zo divers. ‘We zijn allemaal verschillend, maar we zijn samen meer dan goed’, is dan ook het motto dat de medewerkers naleven. Onze diversiteit is een kracht, het maakt ons creatief en innovatief. Daarmee is de diversiteit een belangrijk onderdeel van het succes van MINI.

Als fabrikant van premium auto’s voor de wereldwijde verkoop  zet MINI zich in voor sociale diversiteit en ondersteunt het initiatieven die bijdragen aan tolerantie en een open samenleving. De inzet voor een positief elan is ook op een andere manier terug te zien. Via URBAN-X, een venture-accelerator door MINI opgericht in 2016, biedt MINI duurzame start-ups over heel de wereld de mogelijkheid om het stadsleven opnieuw vorm te geven. Sinds de start van het platform hebben al meer dan 70 start-ups aan het programma deelgenomen.

Mensen met een beperking worden natuurlijk ook niet vergeten. Het BMW en MINI Driving Experience programma biedt een veiligheidstraining voor mensen met een beperking. Bovendien kunnen zij op deze manier ook ten volle het de Go-kart feeling ervaren, want tot de vloot aangepaste modellen behoort bijvoorbeeld ook de 170 kW (231 pk) sterke MINI John Cooper Works.Mini Private Lease

MINI

Wanneer men tegenwoordig over een Mini spreekt gaat, dan gaat het om de Mini Hatchback. Deze wordt ook wel Mini Cooper, Mini One of gewoon Mini genoemd. Hij is leverbaar met 3 of 5 deuren en is de meestverkochte Mini uitvoering. Met de opkomst van Private Lease is ook Mini Private Lease snel populair geworden.

Bij private lease betaal je een vast bedrag per maand voor je nieuwe Volvo. Voor een all-in leasetarief is alles geregeld: onderhoud, banden, verzekering, wegenbelasting, afschrijving, reparaties en rente. Bij pech en ongevallen krijg je altijd ondersteuning.

Mini Electric

Waar de oliecrisis aan de basis stond van de eerste Mini is het opnieuw een wereldwijde olie gerelateerde uitdaging die zorgt voor innovatie. De opwarming van de aarde en de ambitie om te stoppen met het gebruik van fossiele brandstoffen zorgen nu voor een nieuwe innovatiegolf.

De Cooper SE is de eerste volledig elektrisch aangedreven Mini. In de Mini zit een 135kw sterke elektromotor. Mini Electric Private Lease wint snel aan populairiteit. 

Clubman

De MINI Clubman is de auto voor de veeleisende bestuurder. Het is de iconische MINI voor kenners en liefhebbers. 

De eerste Clubman van MINI Cooper is geproduceerd in 1969. Deze Clubman was een update van de beroemde Mini uit 1959. De neus van de Clubman zag er heel anders uit.

De Clubman is een stationwagen met als opvallend kenmerk de dubbele achterdeuren. Mini Clubman Private Lease is interessant voor iedereen die in een trendy Mini wil rijden en behoefte heeft aan meer bagageruimte.

Topper van de reeks is de Mini Clubman Cooper S met eerst 174 en later 184 pk.

Countryman

De nieuwe MINI Countryman is avontuurlijk, ruim en stoer en heeft veel nieuwe features. De MINI Countryman heeft plaats voor vijf personen en veel bagage. Comfortabeler dan ooit.

De MINI Countryman is het vierde model in het assortiment van kleine auto’s van MINI. De MINI Countryman is de eerste MINI die langer is dan vier meter en het eerste model met vier deuren. 

De Countryman is minstens zo karaktervol als een MINI en beschikt over een uitmuntende wegligging. De MINI Countryman is relatief straf geveerd.

Mini Countryman Private Lease is een manier om zonder spaargeld in een nieuwe auto te kunnen rijden.

Ford Puma 

Een auto die ook in de smaak valt bin Mini rijders ia de Ford Puma.

Bijna twintig jaar na de lancering van de allereerste Ford Puma is hij weer mateloos populair. Ook Ford Puma Private Lease is populairder dan ooit.

De nieuwe Puma is helemaal van deze tijd. De nieuwe Puma is een compacte cross-over met een grote wielbasis die het SUV-gevoel benadrukt. De Ford Puma staat op een verlengde versie van het Fiesta platform. De typische compacte crossover-proporties zorgen voor een verhoogde rijhoogte. 

De nieuwe Ford Puma luidt een nieuw hoofdstuk in, in de designidentiteit van Ford met charismatische stijlelementen. De Ford Puma kenmerkt zich door een lage en aflopende daklijn, sportief gevormde bumpers, en opvallende wielkasten. Ook de koplampen versterken de eigentijdse looks. De Puma beschikt u over allerlei innovatieve functies die het rijden comfortabel maken.

De Puma is uitgerust met geavanceerde rijhulpsystemen die een eenvoudigere en minder stressvolle rijervaring bieden. Ford Puma Private Lease is vanaf de start populair.

Heb je besloten een elektrische auto private lease te gaan rijden? Gebruik dan een private lease-vergelijker om de beste deal te vinden voor jouw situatie. In een private lease-vergelijker filter je onder andere op het merk, type, budget, looptijd, brandstofsoort en het aantal kilometers dat je jaarlijks denkt te rijden. Door te vergelijken is in één overzicht duidelijk welke auto’s en aanbieders voldoen aan jouw wensen.

Sinds 1 juli 2020 is er een regeling waarbij je subsidie kunt aanvragen wanneer je een elektrische auto koopt, maar ook wanneer je een elektrische auto gaat private leasen. Deze Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren wordt ook wel SEPP genoemd. Ook voor een tweedehands elektrische auto is een subsidie mogelijk. Zowel nieuwe als tweedehands elektrische auto’s moeten aan strenge voorwaarden voldoen.