Relax Line
Image default
Anders

Stukadoor Rotterdam die kwaliteit levert

Het is de ervaring die telt bij strak afgeleverd stucwerk. Alleen stukadoors die ambachtelijk vakwerk kunnen leveren en daarbij ook gebruik maken van moderne technieken zijn in staat om aan uw wensen op het gebied van stucwerk te voldoen. Stucadoorsbedrijf De Vries werkt als stukadoor in Rotterdam en is aangesloten bij de NOA, de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven. Hierdoor bent u verzekerd van een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Drie tot vijf jaar garantie op stucwerk in Rotterdam

Het team van ervaren en professionele stukadoors van De Vries weet precies hoe een stucklus aangepakt moet worden. U wilt uiteraard dat het stucwerk past bij uw woning of kantoorpand. Deze stukadoor Rotterdam heeft een goed inzicht in de kwaliteit van muren en plafonds en kan goed inschatten wat er moet gebeuren. Dankzij een duidelijke planning en heldere afspraken weet u precies waar u aan toe bent, ook als het gaat om de kosten. Na de werkzaamheden wordt uw pand bovendien netjes achtergelaten. U krijgt drie jaar garantie op stucwerk buiten en vijf jaar op binnenstucwerk.

Stukadoor Zuid-Holland doet stucwerkzaamheden op basis van uw wensen

Stucadoorsbedrijf De Vries is een stukadoor Zuid-Holland die VCA-gecertificeerd is. Deze certificering geeft u de garantie dat veiligheid, gezondheid en milieu gerespecteerd worden tijdens de werkzaamheden. Of u nu uw woonkamer, keuken of gevel wilt laten stuccen, deze stukadoor voldoet graag aan uw persoonlijke wensen en levert een zorgvuldig eindresultaat. De medewerkers zijn vriendelijk en denken met u mee, zodat uw woning weer als nieuw is met prachtig gestucte en airless gespoten plafonds en wanden.

Heeft u een stukadoor in Rotterdam nodig, dan weet u met Stucadoorsbedrijf De Vries zeker dat ervaren vakmensen het werk komen uitvoeren. Dit bedrijf heeft 25 jaar ervaring en maakt zijn beloftes waar. Ook lastige klussen worden goed opgelost en puin en afval worden meegenomen. Vraag kosteloos een offerte aan en geniet van een mooi gestucte en opgefriste woonkamer of keuken!

https://stucadoorsbedrijfdevries.nl/