Relax Line
Image default
Eten

Een van de beste restaurants dichtbij de Efteling

Heb jij een lekker dagje in de Efteling gepland? Kom dan ’s avonds heerlijk bij na een drukke dag bij Grand Café Du Nord. Dit is een van de beste restaurants in de buurt van de Efteling. Op nog geen vijf minuten rijden ben je al op het Anton Pieckplein, waar het grand café is gevestigd. Zowel jong als oud geniet van een uitgebreide menukaart. Waar jij van een uitgebreide maaltijd geniet met een lekker koud biertje of wijntje, genieten de kinderen van een fijn kindermenu!

Gerechten uit de Josper-oven

Een specialiteit van Grand Café Du Nord is eigenlijk alles wat uit de Josper-oven komt. Dit is een Spaanse houtskooloven die een nieuwe dimensie geeft aan elk gerecht. Of je nu van vlees, vis of vegetarisch houdt: de smaak is uniek en zéker het proberen waard. Natuurlijk zijn er ook een aantal gerechten die hier niet in worden bereid. Dit staat op de menukaart duidelijk aangegeven.

Een uitgebreide drankkaart

Na zo’n drukke dag in de Efteling is het logisch dat je op zoek bent naar restaurants waar iedereen ruime keuze heeft; waar het hele gezin kan bijkomen. Daarom heeft Grand Café Du Nord voor de volwassenen tevens een uitgebreide bier- en wijnkaart. Je kunt zelfs heerlijke cocktails bestellen om de feestelijke sfeer erin te houden.

Een onvergetelijke ambiance

De ambiance bij dit restaurant in Kaatsheuvel is uniek. In de ‘dameshoek’ (waar heren uiteraard ook gewoon welkom zijn) zie je groene muur vol tassen, terwijl je in de ‘herenhoek’ (ook voor dames) een muur vol lederen riemen bewondert. Elke ruimte heeft een andere sfeer, maar het geheel maakt van het restaurant een zeer warme en sfeervolle plek.

Reserveer jouw tafel vandaag nog

Staat je dag in de Efteling gepland en wil je ’s avonds bijkomen in een van de leukste en lekkerste restaurants in Kaatsheuvel? Reserveer je tafel dan vandaag nog, want de reserveringen gaan hard! Geef dan meteen aan het team door of je op het (verwarmde) terras wilt zitten of de warmte binnen wilt opzoeken.